Skip to main content
Tapwell

Tapwell liikeidea

Korkeaa laatua ja luovaa muotoilua edulliseen hintaan.
Idea saattaa kuulostaa mainoslauseelta, mutta tämä yksinkertainen periaate on meidän keittiö- ja kylpyhuonehano- jemme menestyksen takana Ruotsin sekä Norjan markkinoilla.
Moni ihmettelee miten on mahdollista myydä laadukkaita designtuotteita niin edulliseen hintaan?
Totuus on seuraava: Alennamme kustannuksia valmistajan ja vähittäismyyjän välillä. Ei mitään turhia laskutusteitä, ei tarpeettomia osto- eikä myyntitoimintoja.
Me ohjaamme myöskin itse, kaikkea muotoiluun ja tuotekehittelyyn liittyviä toimintoja antaessamme toimeksiannon valmistajillemme Italiassa.
Sen johdosta, että olemme suurostaja, hyvä maksaja sekä täsmällinen toimeksiantomme yksityiskohdissa, meidät palkitaan edullisella hinnalla. Toimitukset valmistajalta suoraan varastoomme Suomeen tapahtuvat ilman tarpeettomia välikäsiä.
Samaa periaatetta noudattavat omat toimituksemme asiakkaillemme. Hinnoittelumme on myös mutkatonta verrattuna alan hinnoitteluviidakkoon: Ilmoitamme selkeästi suositushintamme suoraan luettelossamme.
Tapwell tuotteiden osalta haluamme vielä mainita muutaman sanan materi- aalivalinnoista sekä laadun ja muotoilun toimivuudesta: Koko valmistuksemme tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin ruotsalaisen rakennus- ja vakuutusnormiston sekä valmistus- menetelmien ja kuluttajatoivomusten kattava tuntemus sekä Suomalaisen VTT:n hyväksyntä meidän tuotteillemme – yhdistettynä kykyymme ymmärtää yksityiskohtaisesti näitä vaatimuksia – voi tuloksena olla vain: Korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan.