Käyttöehdot  

 

TUOTETIEDOT

Tapwellillä on oikeus muuttaa hintoja, periä lisäkustannuksia ja muuttaa tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta.

Tuotekuvien ja muiden tietojen on tarkoitus esitellä tuotetta mahdollisimman tarkasti.

Pidätämme kuitenkin oikeuden virheisiin, joita voi tapahtua sivustolla emmekä voi taata, että kaikki kuvat vastaavat tarkasti tuotteen oikeaa ulkonäköä.

Kuvat tulee nähdä vain kuvina ja niiden laatu voi myös vaihdella tietokoneellasi, tablet-laitteellasi tai puhelimellasi olevista väriasetuksista johtuen.FORCE MAJOURE

Tapwell on vapautettu vastuusta tai muista seuraamuksista johtuen olosuhteista, jotka eivät ole Tapwell Oy:n hallinnassa.

Tällaisia ​​olosuhteita ovat esim. uusi / muutettu lainsäädäntö, sodat, tulipalot, tulvat, työkatkokset, pandemiat, rajoitukset, sabotaasi, huonot kuljetus- ja sääolosuhteet, toimittamatta jättäminen toimittajilta.

 

 

KÄYTTÄJÄN LUOKITETTU SISÄLTÖ

Verkkosivumme voi sisältää käyttäjien luomaa sisältöä esimerkiksi sosiaalisesta mediasta.

Tapwell ei voi vedota tällaisen sisällön (kuvat, valokuvat ja videot jne.) omistajuuteen, eikä ota siitä laillista vastuuta.

Jos epäilet tekijänoikeuksien loukkaamista tai muun oikeuden loukkaamista tai jostain muusta syystä sinusta tuntuu loukkaavan verkkosivustolle julkaistu sisältö, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 

 

SOVELLETTAVA LAKI JA LAINSÄÄDÄNTÖ

Ruotsin lakia sovelletaan näihin ehtoihin ja tämän verkkosivuston käyttöön.

Lain sallimissa rajoissa Ruotsin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta kaikissa riita-asioissa, jotka johtuvat näistä ehdoista tai sivuston käytöstä, paitsi siltä osin kuin Tapwell päättää ryhtyä oikeustoimiin asuinpaikkansa käyttäjää vastaan.
 

 

PÄÄTTYMINEN

Tapwell pidättää oikeuden lopettaa verkkosivustomme käytön, oman harkintansa mukaan.

Esimerkiksi, jos Tapwell epäilee sinun rikkoneen ylläolevia ehtoja. Tällainen irtisanominen voidaan tehdä ilmoittamatta siitä etukäteen.

 

 

HINNAT SIVUSTOLLAMME JA KATALOGISSAMME
Hinnat tapwell.fi verkkosivustolla ja kuluttajakatalogissamme ovat suositushintoja, jotka sisältävät arvonlisäveron.