Kaikki alkaa tunteesta.

 

Muotoilu, paino ja tekstuuri. Materiaalin valinta, yksityiskohdista huolehtiminen ja huolelliset valmistusvaiheet. Kaikki tämä yhdessä saa aikaan tunteen, jota ei oikeastaan voi kuvata, sen voi vain aistia. Tämän tunteen koet joka aamu käydessäsi suihkussa ja joka päivä käyttäessäsi keittiötä ja kylpyhuonetta. Kokemus on tiiviisti yhteydessä arkiseen elämänlaatuun.

 

Meille täydellinen lopputulos on tärkeämpää kuin valmistuksen helppous. Sekoitamme mukaan aitoa kultaa ja platinaa galvanoinnin aikana. Annamme muotoilun ohjata osien leveyttä sen sijaan, että vain käyttäisimme vakiomittoja. Haluamme myös valaa jokaisen pienimmänkin komponentin messingistä. Samalla pyrimme tarkasti säilyttämään kohtuullisen hintatason. Usein kylpyhuoneen remontointi tai uusi keittiö on suuri investointi. On todella tärkeää, että esille tulevat yksityiskohdat ja hyvin valitut lisävarusteet parantavat kokonaisvaikutelmaa. Ne ovat huoneen koruja.

 

Olemme ruotsalainen yritys, joka hyödyntää pohjoismaista estetiikkaa ja suhtautuu uteliaasti nykyaikaisiin tekniikoihin ja uusimpiin sisustustrendeihin. Tuomme markkinoille koko ajan uusia muotoiluja ja kehitämme valikoimaamme innovatiivisilla pintakäsittelyillä. Seuraamme tarkasti myös rakennusstandardeja, vakuutusyhtiöiden vaatimuksia ja asennustapoja. Olemme tehneet yhteistyötä samojen italialaisten valmistajien kanssa jo aloittaessamme toimintamme 20 vuotta sitten, koska tiedämme, että he eivät valitse oikoteitä. Meille laatu on aina kaikkein tärkeintä.

Tunteen vuoksi.

 

Tapwell Oy

Mestarintie 9

017300 Vantaa

 

09 424 15 900

info@tapwell.fi