Bronze 

*Tulossa 2021*

 

Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että urheilukisoissa pronssisijalle pääsevät ovat usein iloisempia kuin hopeamitalistit. Sen sanotaan johtuvan siitä, että toiselle sijalle päätynyt tuntee, että voitto on viety hänen käsistään. Uskomme kuitenkin, että myös pronssimitalin kauniilla punasävyillä on vaikutusta. Pronssipinnoitteemme on messinkiseos, joka on upotettu happoon hapettumisen estämiseksi. Siinä on himmeää kiiltoa ja uniikki ulkonäkö. Tummemmat osiot ovat ainutlaatuisia jokaisessa yksityiskohdassa.

Brushed Black Chrome

*Tulossa 2021*

 

Platina on erittäin harvinainen alkuaine planeetallamme, mutta sitäkin tavallisempi kuussa ja monissa avaruuskivissä. Maapallolla on vanhoja meteoriittikraatereita, joissa on niin suuria metallipitoisuuksia, että niissä on aloitettu kaupallinen kaivostoiminta. Brushed Black Chrome -tuotteiden salaisuutena on platinan lisääminen galvanointiin. Näin saamme aikaan määrittelemättömän, lähes huimaavan sävyn ja matan, heijastamattoman rakenteen.

Brushed Honey Gold

*Tulossa 2021*

 

Osa Suomen, kuten useimpien muidenkin maailman maiden, rahavarannoista on kultaa, tarkemmin sanottuna 50 tonnia. Se johtuu tietysti metallin arvokkuudesta, mutta myös siitä,että kulta olisi käyttökelpoista myös silloin, jos esimerkiksi voimakas aurinkomyrsky estäisi kaiken digitaalisen liikenteen ja tyhjentäisi kaikki kiintolevyt ja pankkitilit. Brushed Honey Gold on mattapinta, jonka seoksessa on noin 3% kultaa. Päällystäminen tapahtuu harjauksen jälkeen, mikä antaa pinnalle tyylikkään ja puhtaan vaikutelman.