Laadunvalvonta

Tapwellilla on tiukka laadunvalvonta, jossa kukin sekoitin testataan perusteellisesti ennen tehtaalta poistumista. Normaaleissa olosuhteissa Tapwell-sekoittimet ovat huoltovapaita vähintään 5 vuoden ajan.

Hoito

Hanat:

Puhdista tuote pehmeällä liinalla ja haalealla vedellä. Vältä emäksisiä, happoja ja hankaavia puhdistusaineita, sekä kalkinpoistoaineita


Messinki on materiaali, joka saa pintaansa kauniin patinan mutta voidaan kiillottaa messingin- ja kuparinkiillotusaineella.

Saadaksesi messinkihanaan tasaisen patinan alun,pyyhkäise hana asennuksen jälkeen läpi lämpimällä vedellä ja pehmeällä liinalla.
Messingin patina on hyvin monimuotoista aina harmaasta vihertävään. Kaikki riippuu veden laadusta, käsien rasvoista yms. ainesosista, minkä kanssa hana joutuu kosketuksiin.
 

Kupari patinoituu tummemmin kuin messinki. Ajan saatossa myös vihertävää väriä saattaa esiintyä messingin tavoin.

Kuparia sekä Grottescoa (raaka messinki) ei tule kiillottaa.
 

Muut pinnat säilyttävät kiiltonsa kauniisti.

 

 

Asennus

Asennuksen aikana sekoittimien liitääntäletkut on huuhdeltava ennen asennusta.

Voitelu

Voitele vain silikonirasvalla.

 

 

Tiski-ja pesualtaat:


Pidä hyvää huolta tiski- ja / tai pesualtaastasi. Puhdista aina käytön jälkeen, tällä tavalla pinta säilyttää kiiltonsa ja pidentää altaasi käyttöikää. Puhdista pesuaineella ja vedellä. Muista kuivapyyhkiä käytön jälkeen ja vältä nesteiden kuivumista altaan pintaan.

Vältä vahvoja mineraalihappojen ja tiettyjen orgaanisten happojen liuoksia, jotka voivat aiheuttaa korroosiota altaan pinnalle. Vältä myös klooriliuoksia ja hopeakiillotuksia. Huuhtele pois happoja sisältävät elintarvikkeet altaastasi heti käytön jälkeen.(mehut, etikka, sinappi, suola jne.).

Altaasi naarmuuntuu jossain vaiheessa, se on väistämätöntä. Naarmuuntumisen rajoittamiseksi, älä koskaan käytä kovia tai teräviä esineitä altaasi pinnalla. Vältä myös kuumien paistinpannujen ja kattiloiden asettamista suoraan altaaseesi.

Hiomajauhe ja teräsvilla naarmuttavat pintaa, mutta voivat myös aiheuttaa vahinkoja pinnoitteelle. Naarmut tasaantuvat ajan myötä ja tulevat luonnolliseksi osaksi kehittyvää allastasi. Kiilto säilyy naarmuista huolimatta.

Sävytetyt altaamme ovat ruostumatonta terästä, jotka ovat päällystetty ohuella nitridikalvolla. Menetelmää kutsutaan fysikaaliseksi höyrykerrostukseksi (PVD) ja se tarjoaa ainutlaatuisen värin lisäksi kestävän pinnan.