Tapwell

Tapwell on pohjoismainen yritys, joka myy vesikalusteita keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Yrityksemme idea perustuu ajatukseen tyydyttää uuden sukupolven kuluttajia, jotka vaativat korkeaa suunnittelua ja laatua kohtuulliseen hintaan. Tuotteidemme tuotanto tapahtuu Italiassa innovatiivisilla toimittajilla:

Maailman johtavaa vesikalusteteknologiaa, suunnittelua ja materiaaleja. Kaikki vesikalusteemme on valmistettu korkealaatuisesta messingistä ja ovat siten 100 % kierrätettävää materiaalia. Huolellinen suunnittelu ja laatu ovat luoneet joukon tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä.

 

Raaka-aineet ja resurssit

Hyvien raaka-aineiden käyttö ja resurssien säästäminen ovat tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Otamme vastuun materiaaleistamme ja niiden elinkaaresta sekä käytämme 4ms-hyväksyttyä messinkiä kaikissa vesikalusteissamme. Kun tuotteen aika sekoittimena on ohi, se voidaan kierrättää ja näin ollen esim. messinki on valmis muuntumaan uuteen tarkoitukseen. Tämä filosofia läpäisee koko valmistusprosessimme aina kierrätetyistä materiaaleista valmistettaviin aaltopahvi laatikoihin, joihin pakkaamme tuotteemme. Pyrimme siihen, että tuotteemme koostuvat pääosin kierrätysmateriaaleista sekä pakkauksemme ovat muovittomia vuoteen 2023 mennessä.

Ilmasto

Tärkeä osa toimittajien valintaamme on ollut se, että ne sijaitsevat Euroopassa. 100 % tuotannostamme tapahtuu Italiassa, joten meidän on helppo johtaa koko valmistusprosessia. Tiedämme, että ne ovat EU:n direktiivien mukaisia, Tämä tarkoittaa sitä, että se ei vaadi tarpeettoman pitkiä kuljetusmatkoja. Kompaktien laatikoiden avulla voimme pakata tehokkaasti, mikä mahdollistaa vähemmän kuljetuksia. Lisäksi olemme muuttaneet suuren osan kuljetusreiteistämme kiskoille, mikä antaa meille mahdollisimman vähäiset ilmastovaikutukset. Pyrimme jatkuvasti käyttämään uusia innovatiivisia ja ilmastoviisaita menetelmiä tuotteidemme valmistuksessa.

 

Puhtaat materiaalit

 

Tuotteemme asennetaan koteihin ja ympäristöihin, joissa ihmiset viettävät suuren osan elämästään. Siksi on sanomattakin selvää, että tuotteissamme ei ole haitallisia aineita, jotka voivat vaikuttaa ihmisten terveyteen. Käytämme luotettavia toimittajia ja teemme vuosittain valmistustarkastuksia kaikille tehtaidemme tuotteillemme sekä noudatamme kansallisia lainsäädäntöjä

 

Sosiaalinen vastuu

 

Meille on tärkeää, että kaikki ihmiset, jotka auttavat valmistamaan tuotteitamme, tekevät sen hyvissä työolosuhteissa. Niin omassa yrityksessämme kuin yhteistyökumppaneidemmekin tuotantotiloissa. Meillä on läheiset suhteet toimittajiimme Italiassa ja vaadimme, että heidän työntekijöillään on oikeudenmukaiset työsopimukset. Filosofiamme on, että henkisesti ja fyysisesti hyvin voiva henkilökunta, jolla on hyvät olosuhteet menestyä työssään, muodostavat vahvan ja motivoituneen tiimin. Pyrimme inspiroivaan ja positiiviseen työpaikkaan, jossa työntekijät tuntevat itsensä arvostetuiksi sekä haastetuiksi. Työpaikan, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä yhdessä yrityksen kanssa eri osaamisten sekä tiiviin yhteistyön avulla.

 

Hyvää muotoilua kohtuulliseen hintaan

 

Haluamme vastata ihmisten tarpeisiin tänään, vaarantamatta tulevien sukupolvien tarpeita. Hyvin suunnitellut tuotteet ovat tärkeä osa ihmisten arjen helpottamista ja parantamista, minkä vuoksi haluamme tarjota eksklusiivisen käyttökokemuksen laajemmalle kohderyhmälle. Huolellinen, puhdaslinjainen ja ajaton muotoilu tekee tuotteistamme myös esteettisesti merkityksellisiä. Tämä yhdessä hyvän laadun ja joustavan varaosapolitiikkamme kanssa tarkoittaa sitä, että asiakkaidemme ei tarvitse investoida uusiin tuotteisiin niin usein, vaan voimme siten kuluttaa vähemmän maapallon resursseja.